Σάκιτς: «Η εικόνα μας δίνει αυτοπεποίθηση» (vid)

Σάκιτς: «Η εικόνα μας δίνει αυτοπεποίθηση» (vid)

Gazzetta team
Σάκιτς: «Η εικόνα μας δίνει αυτοπεποίθηση» (vid)

bet365

Ο Εμάνουελ Σάκιτς εκτίμησε ότι ο Άρης παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα αλλά έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για ένα «τρίποντο» που τόσο χρειαζόταν…

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η δική του ομάδα είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. «Θεωρώ ότι στο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες τελικές προσπάθειες και θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει νωρίτερα με ένα σκορ ασφαλείας. Ήμασταν άτυχοι στη φάση του πέναλτι, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, αλλά και στη φάση με το δοκάρι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, ότι μπροστά μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος και στη μία ευκαιρία που βρήκε, την έκανε γκολ», είπε στα κανάλια Novasports.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς εκτίμησε ότι… «υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε όπως ο χαρακτήρας και η ποιότητα που δείξαμε. Είναι σημαντικό για την ομάδα, για το γεγονός ότι φτάσαμε τόσο κοντά στη νίκη και γενικώς είμαι αισιόδοξος. Η εικόνα που είχαμε μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας αλλά και να μείνουμε στη 2η θέση παρότι στα τελευταία παιχνίδια δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα