Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιοβάνη και Ενγκμπακοτό κόντρα στον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιοβάνη και Ενγκμπακοτό κόντρα στον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιοβάνη και Ενγκμπακοτό κόντρα στον Αστέρα

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με τους Ενγκμπακοτό, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα τελικά, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League Interwetten.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Αρκάδες στη Λεωφόρο σε ακόμα ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την προσπάθεια που κάνουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Κάτω απ' τα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Σωκράτης Διούδης και στην αμυντική τετράδα οι Βέλεθ - Πούγγουρας στα στόπερ και Χουάνκαρ - Μολό αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στα χαφ, ο Μαουρίσιο θα έχει τη βοήθεια του Νιάς αλλά και του Βιγιαφάνιες, ενώ στην επιθετική τριπλέτα, ο προωθημένος Μακέντα θα έχει τη στήριξη των Χατζηγιοβάνη και Ενγκμπακοτό, εκτός κι αν ο τελευταίος αλλάξει με τον «Βίγια»...

Στον πάγκο: Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Καμπετσής

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό παιχνίδι #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOAST #lineup #slgr #slgrinterwetten #playoff

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα