Άρης: Επέστρεψε ο Μάνος, υπολογίζεται για τον Ολυμπιακό

Άρης: Επέστρεψε ο Μάνος, υπολογίζεται για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Άρης: Επέστρεψε ο Μάνος, υπολογίζεται για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη και υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για τον αγώνα (5/5, 17:15) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Με την ενσωμάτωση του Δημήτρη Μάνου στις προπονήσεις εκμηδενίστηκαν τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο, για πρώτη φορά έπειτα από διάστημα περίπου τριών μηνών. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι η σημερινή (3/5) προπόνηση… «περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής με τον Δημήτρη Μάνο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα