Ατρόμητος: Δίπλα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη οι «κυανόλευκοι»

Ατρόμητος: Δίπλα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη οι «κυανόλευκοι»

Gazzetta team
Ατρόμητος: Δίπλα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη οι «κυανόλευκοι»

bet365

Και αυτό το Πάσχα η ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε δίπλα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου έχει ως εξής: «Προσφορές προϊόντων και αγάπης και αυτό το Πάσχα από την ΠΑΕ Ατρόμητος

Για μια ακόμα χρονιά και παρά τις ειδικές συνθήκες που διανύουμε λόγω της πανδημίας η ΠΑΕ Ατρόμητος στάθηκε στο πλευρό συλλόγων και οικογενειών που χρειάζονται στήριξη.

Έτσι τις προηγούμενες ημέρες άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε μια πασχαλινή κοινωνική προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου αλλά και στο σύλλογο «Φλόγα».

Πρόκειται για δυο συλλόγους που επισκεπτόμαστε πιστά όλα αυτά τα χρόνια τόσο γιορτινές ημέρες όσο και σε άλλες προσφέροντας τους αναγκαίο προϊόντα για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου τους.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας παρέδωσε την πασχαλινή προσφορά στους δυο συλλόγους με σκοπό την στήριξη τους σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Φέτος η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε και σε μια ακόμα σημαντική δράση ενισχύοντας με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και 18 οικογένειες της πόλης, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες στήριξης όπου υπάρχει ανάγκη και στις μέρες της πανδημίας χωρίς να μην έχει αλλάξει τίποτα με στόχο να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη συγκυρία και να είμαστε πάλι όλοι μαζί υγιείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα