Μιτάι: «Όνειρο το ντεμπούτο μου με την Εθνική Αλβανίας»

Gazzetta team
Μιτάι: «Όνειρο το ντεμπούτο μου με την Εθνική Αλβανίας»

bet365

Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το πρόσφατο ντεμπούτο του με την Εθνική Αλβανίας, για το κίνητρο που του δίνει και για το πως τον υποδέχτηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στα πρόσφατα ματς της Εθνικής Αλβανίας για τα προκριματικά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μάριο Μιτάι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο 17χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΚ μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το Σαν Μαρίνο και κατέγραψε την παρθενική του συμμετοχή. Γι' αυτήν και για το πως το έζησε όλο αυτό μίλησε στη NOVA, όπου χαρακτήρισε «όνειρο» το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιτάι στη NOVA:

Για το πως ένιωσε όταν έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Αλβανίας των ανδρών: «Πραγματικά ήταν ένα όνειρο για μένα να καταφέρω να κάνω το ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα μου. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια, λόγω του ότι ήταν και η πρώτη μου κλήση, να κάνω ντεμπούτο. Τα πήγαινα πολύ καλά στις προπονήσεις και ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Για το ότι έγινε ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ ευτυχισμένος. Μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να προπονούμαι και να βελτιώνομαι».

Για τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αλβανίας που ήρθε πιο κοντά: «Με τον Χισάι, ο οποίος παίζει στη Νάπολι, με τον Κούμπουλα που παίζει στη Ρόμα. Γενικώς στην ομάδα είμαστε όλοι φίλοι. Ήρθα με όλους κοντά. Όλοι με υποδέχθηκαν σαν ίσο παίκτη με εκείνους. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μένα».

Για τη συνύπαρξη με τον Στρακόσια και τον Λάτσι, που έχουν περάσει από τις ελληνικές Ακαδημίες: «Ναι όντως κάναμε πολύ παρέα και με τον Στρακόσια, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδινε συμβουλές, το ίδιο και ο Λάτσι που παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δύο πολύ καλά παιδιά. Μιλάνε και ελληνικά, γι’ αυτό και ήρθαμε και αρκετά κοντά. Πραγματικά τους ευχαριστώ και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα