Ανδράλας: «Η παραμονή της Λαμίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Γρηγορίου»

Gazzetta team
Ανδράλας: «Η παραμονή της Λαμίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Γρηγορίου»

bet365

Ο βοηθός προπονητή της Λαμίας έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ πρόσθεσε πως η επιτυχημένη συνταγή δεν αναμένεται να αλλάξει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Πάρης Ανδράλας, βοηθός του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας μίλησε στο Metropolis 95,5 και τόνισε αναφορικά με το έργο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας:

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον κ. Γρηγορίου και είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Όταν ήταν να έρθει στη Λαμία έψαχνε συνεργάτη, ρώτησε κάποιους και ανέφεραν το όνομά μου και έτσι φτάσαμε να είμαστε μαζί στη Λαμία. Θεωρώ η παραμονή της Λαμίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κ. Γρηγορίου, που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Πάντα το πλάνο του προπονητή και πως το εφαρμόζει είναι το σημαντικό. Η διοίκηση ήταν κοντά μας από την αρχή», σχολίασε αρχικά ο Ανδράλας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ενόψει της επόμενης σεζόν: «Δεν νομίζω να αλλάξει η επιτυχημένη συνταγή ενόψει της νέας σεζόν. Είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, έχουμε καλή χημεία όλοι οι συνεργάτες μεταξύ μας και το σημαντικό ότι ταιριάζουμε ποδοσφαιρικά. Όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε τον καθένα. Ο κ. Γρηγορίου είναι κύριος με Κ κεφαλαίο, έχει προσωπικότητα και δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου. Όταν έχεις περάσει από μια μεγάλη ομάδα σε βοηθάει πώς να διαχειριστείς καταστάσεις και πράγματα όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα προπονητικά. Ευελπιστούμε να μείνει σε εμάς ο Ντέλετιτς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα