Άρης: Μπήκε ο Μπερτόγλιο στο πλάνο για Ολυμπιακό

Άρης: Μπήκε ο Μπερτόγλιο στο πλάνο για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Άρης: Μπήκε ο Μπερτόγλιο στο πλάνο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη και υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα (5/5, 17:15) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα στον δικέφαλο, αυτός ήταν ο λόγος της ολιγόλεπτης συμμετοχής του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και της απουσίας του από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Η συμμετοχή του στο σημερινό (1/5) ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης εξανέμισαν κάθε αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, ο Δημήτρη Μάνος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, δίχως επί του παρόντος να εκφράζεται αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει ρεπό για την ημέρα του Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δεύτερα (3/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα