Παναθηναϊκός: Μπουζούκης και Μολό οι νικητές στο τουρνουά ποδοβόλεϊ (pics)

Παναθηναϊκός: Μπουζούκης και Μολό οι νικητές στο τουρνουά ποδοβόλεϊ (pics)

Παναθηναϊκός: Μπουζούκης και Μολό οι νικητές στο τουρνουά ποδοβόλεϊ (pics)

bet365

Διαφορετική η προπόνηση του Παναθηναϊκού το Μεγάλο Σάββατο, με τον Έλληνα μέσο και τον Γάλλο μπακ να αναδεικνύονται νικητές στην εσωτερική μονομαχία στο ποδοβόλεϊ και να κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο.

Την ευκαιρία για μια προπόνηση που κράτησε σε υψηλά επίπεδο τον συναγωνισμό και παράλληλα διασκέδασε τους ποδοσφαιριστές βρήκε το Μεγάλο Σάββατο ο Λάζλο Μπόλονι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έπαιξαν ποδοβόλεϊ. Μάλιστα τα τρία πρώτα ζευγάρια κέρδισαν έπαθλα, τα οποία περιελάμβαναν διανυκτέρευση σε σουίτα ξενοδοχείου, δείπνο σε γνωστό εστιατόριο και δωροεπιταγή!

Στην... μάχη που έγινε νικητές αναδείχθηκαν οι Μπουζούκης-Μολό που επικράτησαν στον τελικό επί των Καμπετσή-Χριστογεώργου!

Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Λούκας Βιγιαφάνιες – Γιουνούς Σανκαρέ που κέρδισαν τους Τάσο Χατζηγιοβάνη – Σπύρο Τζαβίδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μπεκ και το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα