Λιβάια: «Εχω όρο με την ΑΕΚ, δεν μπορώ να παίξω στους μεγάλους αντιπάλους της»

Λιβάια: «Εχω όρο με την ΑΕΚ, δεν μπορώ να παίξω στους μεγάλους αντιπάλους της»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του όπου εξήγησε ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μπορεί να παίξει για τους μεγάλους αντιπάλους της ΑΕΚ
Ζενίτ - Μπαρτσελόνα: Εκατοντάδες επιλογές, κορυφαίο live και ζωντανές μεταδόσεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να αγωνιστείς για κάποιους συλλόγους στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ;

«Υπάρχει όρος. Κυρίως, δεν μπορώ να παίξω για τους μεγαλύτερους αντιπάλους του συλλόγου που άφησα. Τουλάχιστον για λίγο ακόμη», απάντησε ο Λιβάια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο dalmacijadanas.hr. Θυμίζουμε πως το όνομά του έχει συνδεθεί με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Η επόμενη ερώτηση αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει υπογράψει σε ομάδα της Τουρκία, με τον Κροάτη να απαντά:

«Δεν είναι αλήθεια! Είχαμε συζητήσεις, αλλά με ήθελαν το χειμώνα, δεν συμφωνήσαμε σε κάποιους όρους».

Ο Λιβάια, μίλησε επίσης για το ντέρμπι με τη Ριέκα που έρχεται, με τον ίδιο να ανυπομονεί να σκοράρει ενώ σε ερώτηση για το αν θα μείνει στο σύλλογο και μετά το τέλος της σεζόν

Όσο για το τί είναι αυτό που τον έχει ηρεμήσει, ο ίδιος είπε: «Η ηλικία, το παιδί, η γυναίκα. Λίγο απ' όλα», ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει δεχτεί τηλεφώνημα από την εθνική ομάδα.

Για το αν θα παραμείνει στη Χάιντουκ, ο 27χρονος, τόνισε πως αυτό το θέμα δεν εξαρτάται από το αν θα εξασφαλίσει η ομάδα την έξοδό της στην Ευρώπη, λέγοντας ότι στο τέλος της σεζόν θα εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι «παίζει» με Ολυμπιακό και Λιβάια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα