Το ενδιαφέρον της Melbourne Victory για τον Μάντζιο και η δέσμευση με τον Άρη

Το ενδιαφέρον της Melbourne Victory για τον Μάντζιο και η δέσμευση με τον Άρη

Το ενδιαφέρον της Melbourne Victory για τον Μάντζιο και η δέσμευση με τον Άρη

bet365

Η Melbourne Victory εκδήλωσε ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο ο οποίος δήλωσε δεσμευμένος με τον Άρη!

Τυπικά, η επέκταση της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιο δεν έχει κλειδώσει καθώς δεν έχει ανακοινωθεί σχετική συμφωνία, είναι σαφές όμως ότι οι δύο πλευρές λειτουργούν έχοντας ως δεδομένο ότι θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους. Αυτό διαπιστώνεται και μέσα από το ενδιαφέρον που εκδήλωσε για τον 51χρονο τεχνικό η Melbourne Victory. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα από την Αυστραλία ζήτησε να μάθει τις προθέσεις του Άκη Μάντζιου στο διάστημα κατά το οποίο ήταν σε διαδικασία επαφών για την πρόσληψη προπονητή. Για την ακρίβεια, πρώτη επιλογή των Αυστραλών ήταν ο Τόνι Πόποβιτς (σ. σ. μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης) ο οποίος εν τέλει ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μελβούρνης.

Έχει όμως ιδιαίτερη αξία η απάντηση που έδωσε ο Άκης Μάντζιος στους Αυστραλούς καθώς διεμήνυσε ότι ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στον Άρη και η συνέχιση του έργου που άρχισε από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η στάση που κράτησε στο όλο ζήτημα αν μη τι άλλο φανερώνει τη δέσμευση που έχει με τους «κίτρινους» καθώς επίσης και ότι η επέκταση της συνεργασίας αποτελεί τη βασική προτεραιότητά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα