Μολό: «Δεν ξέσπασα για τον διαιτητή, τέλος οι δικαιολογίες» (pic)

Μολό: «Δεν ξέσπασα για τον διαιτητή, τέλος οι δικαιολογίες» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: «Δεν ξέσπασα για τον διαιτητή, τέλος οι δικαιολογίες» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το ξέσπασμα που πραγματοποίησε στα social media δεν ήταν για τον Γκεστράνιους και το λάθος του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Δεν είναι δικαιολογία, ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε».
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γάλλος εξτρέμ του Παναθηναϊκού γι' ακόμα μια φορά έδειξε την τρομερή ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο που σκέφτεται για το ποδόσφαιρο και την «μάχη» της ζωής.

Εκεί όπου γνωρίζει ότι θέλει κυνήγι και μόχθο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα, με αφορμή την ερμηνεία που πήρε μια ανάρτησή του στα social media έπειτα και από το ματς στην Τούμπα με το λάθος του Γκεστράνιους που δεν άφησε το πλεονέκτημα σε φάση που ο Μακέντα σκόραρε, ο Γιοάν Μολό έγραψε:

«Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον διαιτητή. Έγινε ένα γεγονός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να αναζητήσουμε τον λόγο που δεν νικήσαμε κι όχι να ψάχνουμε δικαιολογία σε άλλους. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποτέ δεν θα βάλω το λάθος ενός άλλους ανθρώπου από πάνω. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να τελειώσουμε το επόμενο ματς προτού σφυρίξει ο ρέφερι της αναμέτρησης τη λήξη.

Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθος. Όπως κι εμείς κάνουμε λάθη στο γήπεδο. Είμαι εκνευρισμένος γιατί αυτό το ματς ήταν τελικός για εμάς και θα μπούμε σε μεγάλους μπελάδες την επόμενη φορά και θα αρχίσουμε πάλι να παραπονιόμαστε. Όχι. Αρνούμαι να το διαλέξω αυτό. Πάμε να πάρουμε το επόμενο γαμ#$^# παιχνίδι στο γήπεδο και ό,τι κι αν συμβεί, θα τρέξουμε περισσότερο, θα παλέψουμε περισσότερο, θα παίξουμε περισσότερο και θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ας βγάλουμε όλη την ενέργειά μας για να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα