Γκαρσία: «Ο παίκτης πρέπει να... μιλάει με τις πράξεις του» (vid)

Γκαρσία: «Ο παίκτης πρέπει να... μιλάει με τις πράξεις του» (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Ο παίκτης πρέπει να... μιλάει με τις πράξεις του» (vid)

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Για το σημερινό (25/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν είχε σκορ, αλλά και τον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Μεγάλη Πέμπτη, μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το τρίτο παιχνίδι χωρίς γκολ παθητικό που σήμερα όμως, δε συνδυάστηκε με νίκη: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ίσως μας έλειπε λίγο η απαραίτητη φρεσκάδα που θα έκανε τη διαφορά στο τελευταίο τρίτο. Σε μερικές περιπτώσεις, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, σε πάσες και κοντρόλ. Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν αρκετά ισορροπημένο. Κάναμε κάποιες αλλαγές, είχαμε προγραμματίσει και κάποιες άλλες, που δυστυχώς δεν τις κάναμε όπως θα θέλαμε. Πρέπει να αποκαταστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, για να είμαστε έτοιμοι, στον πολύ σημαντικό αγώνα που ακολουθεί».
Για την έλλειψη φρεσκάδας και αν έπαιξε ρόλο για το αποτέλεσμα: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βαδίζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι, δε δεχτήκαμε γκολ. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δείξουν όλοι οι παίκτες ότι είναι έτοιμοι για να μπουν και να αγωνιστούν. Πάντα ο παίκτης, πρέπει να μιλάει με τις πράξεις του στον αγωνιστικό χώρο και όποιος μπαίνει ως αλλαγή, περιμένουμε να κάνει κάτι. Σήμερα πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων».
Για τη διαχείριση ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ: «Από τη μία είναι η κόπωση που πάντα πρέπει να τον έχουμε υπόψιν. Δε θέλουμε να υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών και τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε την κατάσταση του Ελ Καντουρί. Από την άλλη, στο πλάνο ήταν να βγουν Βιεϊρίνια και
Μπαμπά, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε, γιατί όπως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, μπορεί να έχεις ένα πλάνο, αλλά οι αγωνιστικές συνθήκες, δε σου το επιτρέπουν. Όπως βλέπουμε όμως, ο… ηλικιωμένος Βιεϊρίνια τα πάει πολύ καλά».
Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει του ημιτελικού και τον Α. Ζίβκοβιτς: «Το πιο σημαντικό για τον Ζίβκοβιτς είναι να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό είναι το πρώτο για όλους. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες, για να αναλύσουμε όλους τους παράγοντες, να δούμε σε τι κατάσταση είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές και να προετοιμάσουμε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα