Αουγκούστο: «Ο Πάμπλο Γκαρσία με έχει βοηθήσει αρκετά»

Αουγκούστο: «Ο Πάμπλο Γκαρσία με έχει βοηθήσει αρκετά»

Gazzetta team
Αουγκούστο: «Ο Πάμπλο Γκαρσία με έχει βοηθήσει αρκετά»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ στάθηκε στην παρουσία του προπονητή του, για να... εξηγήσει τη δική του αγωνιστική παρουσία
Στην παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και στην επίδραση που ασκεί πάνω του, στάθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μετά το σημερινό (25/4) 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, μέσω των όσων είπε στη NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το σημερινό παιχνίδι: «Δε νομίζω ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν πλησιάσαμε το επίπεδο άλλων αγώνων, αλλά ακόμα κι έτσι είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αμυντικά, ήμασταν πολύ καλοί για τρίτο σερί παιχνίδι και δε δεχτήκαμε γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Για τη «γεύση» που αφήνει η ισοπαλία: «Θέλαμε να κερδίσουμε, αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία, δεν είναι και καταστροφή. Δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι, κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας».
Για τη δική βελτιωμένη εικόνα τελευταία: «Τον τελευταίο καιρό νιώθω πολύ καλά. Νιώθω εμπιστοσύνη και πρέπει να χτίσω πάνω σε αυτό για ν συνεχίσω ακόμα καλύτερα. Όσο έμεινα εκτός, δούλεψα σκληρά ούτως ώστε όταν επιστρέψω να μπορώ να παίξω όπως παίζω».
Για το ρόλο που έχει παίξει σε αυτό ο Γκαρσία: «Ο προπονητής με βοήθησε αρκετά, ήταν συνέχεια από πάνω μου κι εγώ δεν άφησα τον εαυτό μου. Δούλευα σκληρά γιατί ήξερα ότι θα μου δοθεί ξανά κάποια ευκαιρία. Πρέπει να συνεχίσω έτσι όμως, γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια για τους στόχους που έχουμε θέσει».
Για τον Μαουρίσιο που αντιμετώπισε σήμερα: «Είναι ένας πολύ καλός φίλος εκτός αγωνιστικού χώρου. Εντός όμως είναι αντίπαλος. Όταν παίζουμε αντίπαλοι, κοιτάμε ο καθένας το συμφέρον της ομάδας του, γνωρίζοντας ότι αυτό, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».
Για τον ημιτελικό Κυπέλλου που ακολουθεί: «Δεν πρέπει να καθίσουμε στο 0-1 του πρώτου αγώνα. Έχουμε το πλεονέκτημα, έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το σκορ, αλλά δεν πρέπει να μας παγιδέψει αυτό. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα