Λάμπρου: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

Λάμπρου: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

bet365

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον «Δικέφαλο του Βορρά»
Για την ομαδική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Λάμπρου στη NOVA, όπου ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως στην ομάδα «ο ένας παίζει για τον άλλον».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πόσο βοήθησαν την ομάδα οι δύο σερί νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Αρη: «Μας δίνουν μια γερή ψυχολογία για να συνεχίσουμε τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται» .
Για το τι έχει αλλάξει στα δύο αυτά παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ παίρνει τα αποτελέσματα και κρατάει και το μηδέν παθητικό: «Είμαστε πιο πολύ ενωμένοι, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα δύο τελευταία που πήραμε αυτό που θέλαμε» .
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολο όπως όλα. Κανένα δεν είναι εύκολο. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» .
Για το αν μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ αν βρίσκεται μόνο σε αυτό το παιχνίδι ή θα σκέφτονται και τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Προσπαθούμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εννοείται πως το μυαλό μας είναι 100% στον Παναθηναϊκό».
Για το που θα κριθεί το ντέρμπι της Τούμπας: «Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να βγάλουμε ψυχή και να κάνουμε ότι κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα