Superleague, βαθμολογία και highlights των πλέι άουτ: Super διπλά για ΟΦΗ - Παναιτωλικό, την κατηγορία παίζει η ΑΕΛ στο Βόλο!

Gazzetta team
Superleague, βαθμολογία και highlights των πλέι άουτ: Super διπλά για ΟΦΗ - Παναιτωλικό, την κατηγορία παίζει η ΑΕΛ στο Βόλο!

bet365

Τα μεγάλα «διπλά» του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού σε Λάρισα και Γιάννενα, ξεκαθαρίζουν σιγά - σιγά το τοπίο στην... ουρά με την ΑΕΛ να είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση! Σώθηκε και μαθηματικά η Λαμία.
Εξ αρχής η αναμέτρηση του Αλκαζάρ είχε τον χαρακτήρα ενός αγώνα «ο θάνατος σου, η ζωή μου». Ο στόχος κοινός. Το καλό αποτέλεσμα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτός που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας με το... χαμόγελο στα χείλη είναι ο ΟΦΗ. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια επικράτησαν με 1-0 της ΑΕΛ χάρη στο γκολ του Ντε Γκουζμάν και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού πλέον είναι στο +4 από τους «βυσσινί» και στον +1 από τον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο.
Από την άλλη τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ΑΕΛ, που δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε είναι στην τελευταία θέση με τις ομάδες που είναι πάνω από αυτή να χτίζουν βαθμολογικό... μαξιλαράκι! Mάλιστα αν την επόμενη αγωνιστική, στις 8/5 η ΑΕΛ χάσει στον Βόλο τότε ό,τι κι αν γίνει στα άλλα ματς πέφτει και μαθηματικά.
Ο Παναιτωλικός έφτασε στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ για να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν με το 0-1 στους Ζωσιμάδες. Οι Αγρινιώτες είχαν το μεγάλο «πρέπει» στο παιχνίδι αυτό και παράλληλα εκμεταλλεύτηκαν ότι το μυαλό των περισσότερων στα Γιάννενα ήταν στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου. Μια νίκη που ήρθε με το γκολ του Μπαρμπόσα, ιδιαίτερα κομβική για τους Αγρινιώτες στη μάχη της παραμονής, καθώς μετά και την ήττα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ ή διαφορά είναι στο +3, που στην ουσία είναι +4 μιας και η ομάδα του Δέλλα έχει και την ισοβαθμία.
Στο Περιστέρι, τόσο ο γηπεδούχος Ατρόμητος, όσο και η Λαμία έψαχναν αμφότεροι την νίκη ώστε να ξεμπερδεύουν οριστικά ακόμη και με... ακραία σενάρια όσο αφορά την υπόθεση παραμονής. Τελικά οι γηπεδούχοι που από το 33' έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γιαννιώτη, ούτε αυτή την φορά γεύτηκαν την χαρά του τριπόντου.
Παρέμειναν για 11ο (!!!) σερί ματς χωρίς νίκη με το 0-0 κόντρα στη Λαμία. Μια ισοπαλία που βόλεψε μια χαρά την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έφτασε στο πολυπόθητο 32 (βαθμοί) και εξασφάλισε και την μαθηματική παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα. Μια ομάδα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πριν την παρουσία του Έλληνα τεχνικού εκεί ήταν στην τελευταία θέση και φάνταζε ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό!
Τέλος την προσεχή Δευτέρα στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον (αδιάφορο βαθμολογικά) Βόλο και ψάχνει τον ένα βαθμό που θα το εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

Σάββατο 24 Απριλίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1
Ατρόμητος - Λαμία 0-0
Δευτέρα 26 Απριλίου
Απόλλων Σμύρνης - Βόλος (19.30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT (σε 5 αγώνες)

7. Βόλος 39
8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
9. Λαμία 32
10. Ατρόμητος 31
11. Απόλλων Σμύρνης 30
12. ΟΦΗ 28
13. Παναιτωλικός 27
14. Α.Ε.Λ. 24

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)

Σάββατο 8 Μαϊου
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (19.30)
Βόλος - ΑΕΛ (19.30)
Παναιτωλικός - Ατρόμητος (19.30)
Λαμία - ΟΦΗ (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα