Νιόπλιας: «Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε» (vid)

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε» (vid)

bet365

Τα συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά τη μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής επί της ΑΕΛ. «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε», δήλωσε με αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στη NOVA:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Για το αποτέλεσμα παίζεις, γιατί περνούν τα παιχνίδια και δεν προλαβαίνεις… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στα παιδιά για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και για το γεγονός ότι διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο. Γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Και αυτοί έπαιζαν το κεφάλι τους και εμείς παίζαμε το κεφάλι μας. Είμαστε δυνατή ομάδα. Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε, μέσα από τα προβλήματα γίναμε πιο δυνατοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει “πληρώσει” λάθη στα τελευταία λεπτά: «Αλήθεια είναι, το έχουμε πληρώσει και όταν αυτό γίνεται, τότε αγχώνεσαι και φοβάσαι. Και όταν έρθει η στιγμή, τότε ο φόβος μεγαλώνει, όμως αντιδράσαμε καλά».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα. Έτσι που τα κάναμε από την αρχή της σεζόν, όλα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα