Χωρίς Μπα και Αβραάμ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χωρίς Μπα και Αβραάμ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο θα υποδεχθεί την Κυριακή (25/04, 19:30) ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική των Play Off.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Μοναδικοί απόντες για το εν λόγω παιχνίδι είναι οι τραυματίες Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση του, ενώ ο Ελληνας αμυντικός έχει θλάση μακρού προσαγωγού δεξιού ισχίου.

Αναλυτικά η η 25μελής αποστολή των Πειραιωτών:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα