«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μάρτιν Λίνες»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μάρτιν Λίνες»

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Λίνες, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Fotomac» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Λίνες.

Ο 30χρονος Νορβηγός αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Γαλατάσαραϊ μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως τονίζεται είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Λίνες βρίσκεται στην «Τζιμ-μπομ» από το 2015 και έχει γεμάτες χρονιές (145 συμμετοχές με 5 γκολ και 17 ασίστ). Χαρακτηριστικό δε ότι φέτος μετράει 25 και 4 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από την Γαλατά ο Λίνε αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κόνγκσβίνγκερ και Μόλντε.

Κύρια του θέση είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, ωστόσο μπορεί να ανταποκριθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν κι εφόσον χρειαστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα