Λαμία: Εκτός και ο Σκόνδρας για Ατρόμητο

Gazzetta team
Λαμία: Εκτός και ο Σκόνδρας για Ατρόμητο

bet365

Πέρα από τους γνωστούς τραυματίες, Αραμπούλι και Μπιάρνασον, ούτε ο Σκόνδρας μπήκε στην αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το Σάββατο για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, θέλοντας να κάνει το οριστικό βήμα προς την παραμονή.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπιάρνασον και Αραμπούλι. Μετά την τελευταία προπόνηση προέκυψε ακόμα μια απουσία, με τον Σκόνδρα να μένει εκτός. Αντίθετα στη διάθεση του Γρηγορίου επιστρέφουν οι Πίτι και Γκαζαριάν.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα