Ο Γκαλβάο προσέφερε 1,5 τόνο τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη!

Ο Γκαλβάο προσέφερε 1,5 τόνο τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη!

Gazzetta team
Ο Γκαλβάο προσέφερε 1,5 τόνο τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη!

bet365

Ο αμυντικός του Ατρόμητου που πάντα βοηθά του κατοίκους του Σάο Χοσέ ντο Ρίο Πρέτο, τίμησε τη μνήμη της μητέρας του που έφυγε πέρσι ξαφνικά από τη ζωή
Κοντά σε όσους έχουν ανάγκη βρέθηκε ο Λούκας Γκαλβάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ατρόμητου ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό του έργο και πέρσι, στο πρώτο κύμα της πανδημίας, προχώρησε μαζί με φίλους του σε προσφορά τροφίμων σε κατοίκους του Σάο Χοσέ ντο Ρίο Πρέτο, της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Ομως την ημέρα της διανομής τους όπου βοήθησαν μέλη της οικογένειάς του έφυγε ξαφνικά η μητέρα του από τη ζωή, εξέλιξη που βύθισε στο πένθος τον 30χρονο αμυντικό. Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα «Ετέρνα Λουζ» και προσέφερε πρόσφατα 1,5 τόνο τρόφιμα σε 4 περιοχές της πόλης, τα οποία και διανεμήθηκαν σε όσους έχουν ανάγκη. «Πάντα προσπαθούμε να συνεισφέρουμε. Πέρσι όπου η πανδημία ήταν στο απόγειό της αρκετοί δεν μπορούσαν να εργαστούν και για αυτό ζήτησα από φίλους μου παίκτες να με βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων. Συγκεντρώσαμε μεγάλο αριθμό και την ημέρα που η αδερφή μου πήγε στο σημείο της διανομής, της τηλεφώνησε η μητέρα μου και της είπε πως δεν αισθάνονταν καλά. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή», είπε ο Γκαλβάο σε ΜΜΕ της χώρας του.
Και συνέχισε.«Φέτος ήθελα να κάνω κάτι ανάλογο και ζήτησα ξανά τη βοήθεια όσων ήθελαν να προσφέρουν. Η κίνησή μας ήταν ξεχωριστή για την οικογένειά μας, καθώς τιμήσαμε τη μνήμη της μητέρας μας που ήταν αρκετά φιλάνθρωπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα