Διαιτητικό της ΕΠΟ: Από εβδομάδα και... βλέπουμε η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον Φιλιππούση

Διαιτητικό της ΕΠΟ: Από εβδομάδα και... βλέπουμε η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον Φιλιππούση

Δημήτρης Τομαράς
Διαιτητικό της ΕΠΟ: Από εβδομάδα και... βλέπουμε η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον Φιλιππούση

bet365

Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού για την ακύρωση της απόφασης που τοποθέτησε τον Ιάκωβο Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας. Από βδομάδα η απόφαση.
Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη και απόφαση αναμένουμε από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά, εάν και θα είναι δύσκολο να βγει εντός της προσεχούς εβδομάδας που θα είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν παράτυπη την απόφαση αυτή, μη έγκυρη και ότι παραβιάζει το καταστατικό και πως μόνο ο πρόεδρος καθορίζει και ορίζει τον Εκτελεστικό Γραμματέα. Εκτός από το νομικό επιτελείο των Πειραιωτών νομική εκπροσώπηση είχε και οι ΕΠΟ. Η πλευρά της επισήμανε πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από την εισήγηση να προτείνει εκτελεστικό γραμματέα. Επίσης πως το καταστατικό προβλέπει ρητά ποιος αναπληρώνει τον πρόεδρο και πως στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Ζαγοράκης είπε να προτείνει ο αναπληρωτής πρόεδρος τον ορισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα.
Στη διαδικασία υπήρξε και η πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ από τον Φιλιππούση. Από την πλευρά του νομικού του εκπροσώπου τονίστηκε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπέγραψε χωρίς επιφύλαξη την απόφαση της ΕΠΟ και ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε και δεν έχει έννομο συμφέρον.
Επισημάνθηκε από την πλευρά Φιλιππούση (από τον νομικό του εκπρόσωπο δηλαδή) πως ο πρόεδρος καλείται να προτείνει αλλά η Εκτελεστική Επιτροπή ψηφίζει. Αλλιώς θα έλεγε ότι ο πρόεδρος ορίζει και όχι προτείνει. Επίσης στάθηκε στο γεγονός ότι επελέγη απ' όλους όσοι ψήφισαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα