ΠΑΟΚ: O Ιβάν Σαββίδης ζήτησε πλάνο με φόντο τα 100 χρόνια του συλλόγου

ΠΑΟΚ: O Ιβάν Σαββίδης ζήτησε πλάνο με φόντο τα 100 χρόνια του συλλόγου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: O Ιβάν Σαββίδης ζήτησε πλάνο με φόντο τα 100 χρόνια του συλλόγου

bet365

Η ξεχωριστή αναφορά του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με φόντο τα 100 χρόνια του Συλλόγου και το πλάνο που θα πρέπει να εκπονηθεί και να αποτελέσει οδηγό τα επόμενα πέντε χρόνια.

O Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Πέμπτης (22/4), έβαλε στο τραπέζι και ένα σημαντικό θέμα αναφορικά με το πλάνο που θα αποτελέσει οδηγό για τα 100 χρόνια του Συλλόγου.

«Γιορτάσαμε τα 95 χρόνια και ήδη πρέπει να γίνει ένα λεπτομερές πλάνο για το πως θα φτάσουμε στα 100. Ένα πλάνο που θα γίνει ο οδηγός όλων των ενεργειών μας από σήμερα και για τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED