Άρης: Η συζήτηση στα αποδυτήρια και η δέσμευση για άμεση αντίδραση

Άρης: Η συζήτηση στα αποδυτήρια και η δέσμευση για άμεση αντίδραση

Gazzetta team
Άρης: Η συζήτηση στα αποδυτήρια και η δέσμευση για άμεση αντίδραση

bet365

Ο Άρης υποχρεούται να διαχειριστεί ένα κακό αποτέλεσμα, να αντιδράσει άμεσα κι αυτό συζήτησαν οι ποδοσφαιριστές την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα του Άρη στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, δεν είναι η πρώτη φορά που υποχρεώνεται να κάνει ένα βήμα πίσω σε μια περίοδο κατά την οποία έδειχνε ότι βρισκόταν σε ανοδική πορεία. Αυτό έγινε τον περασμένο Γενάρη στις δύο ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» και δεν άλλαξε συνήθειες στα Playoffs του Πρωταθλήματος με τις ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Συν τοις άλλοις, αυτά τα τέσσερα αποτελέσματα ανέδειξαν την αδυναμία του να επιβάλλει τους κανόνες τους στα μεγάλα εντός έδρας παιχνίδια, σε αντίθεση δηλαδή με την αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» όπου μετρά δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού, μία επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα.

Η εμφάνιση της ομάδας και η χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο περιθώριο της σημερινής (22/4) προπόνησης. Προφανώς είναι αποτέλεσμα λειτούργησε ενοχλητικά στον αθλητικό εγωισμό των ποδοσφαιριστών κι αυτό συζητήθηκε μεταξύ των παικτών. Δίχως όμως να υπάρχει ο χρόνος για περαιτέρω ενασχόληση μ’ αυτό το παιχνίδι, στάθηκαν περισσότερο σ’ αυτό που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στην ανάγκη άμεσης αντίδρασης και επιστροφής στις νίκες. Έτσι όπως εξελίχθηκαν εξάλλου τα πράγματα, πρόκειται για κομβικό παιχνίδι στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι «κίτρινοι» για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά και της 2ης θέσης.

Σε αγωνιστικό τομέα, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ζακαρί Μπουσέ ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα