Χιμένεθ: «Aδικο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες μου τα δίνουν όλα κάθε φορά» (vid)

Χιμένεθ: «Aδικο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες μου τα δίνουν όλα κάθε φορά» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Aδικο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες μου τα δίνουν όλα κάθε φορά» (vid)

bet365

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το δεύτερο ημίχρονο του ματς, ήταν από πλευράς απόδοσης ένα από τα καλύτερα της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι όπως ένας πατέρας βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν για τις εξετάσεις και τελικά να μη μπορούν να πάρουν άριστα. Η ομάδα ήταν να πάρει μία ξεκάθαρη νίκη. Ομως αν δεν έχουμε τα σωστά τελειώματα και ο αντίπαλος με μια ευκαιρία και μία κόντρα που καταλήγει στο κεφάλι του αντιπάλου, μπορεί και σκοράρει τότε δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Δεν είμαι ικανοποιημένος.

Εχουμε παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Νομίζω ότι σήμερα (σ.σ χθες) ήταν εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με βάση την προσπάθεια που έκανα οι ποδοσφαιριστές. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα που κάναμε έως τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι άλλες φορές τα πράγματα βγαίνουν καλά, άλλες φορές όχι κι άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό όπως με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουν και τα δίνουν όλα, υποφέρουν στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της κούρασης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή χρονιά έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες λόγω του Covid-19, αλλά την ΑΕΚ ακόμα περισσότερο γιατί υπήρξαν πολλοί ποδοσφαιριστές που επηρεάστηκαν, αλλά παρ' όλα αυτά τους βλέπεις στο γήπεδο να το παλεύουν για να βοηθήσουν την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης στην κάμερα του «AEK TV».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα