Ιωαννίδης: «Οταν ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα στην περιοχή σου, θα έρθει το γκολ»

Gazzetta team
Ιωαννίδης: «Οταν ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα στην περιοχή σου, θα έρθει το γκολ»

bet365

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού στάθηκε στην πίεση που άσκησε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι
Στην πίεση που άσκησε η ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο του μεταξύ τους ντέρμπι, στάθηκε ο Ιωαννίδης ύστερα από το 1-1 του ΟΑΚΑ όπου και άνοιξε το σκορ. «Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι από την αρχή της εβδομάδας. Ίσως με λίγη δόση ατυχίας δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα στην περιοχή συνέχεια, κάποια στιγμή ίσως έρθει το γκολ. Ίσως γυρίσαμε πολύ πίσω. Είχαμε μια πιο αμυντική στάση, ίσως έπρεπε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πιο μοιρασμένο το παιχνίδι και αξιοποιήσαμε την ευκαιρία μας», σχολίασε αρχικά ο νεαρός φορ στη NOVA.
Και συνέχισε. «Ο βαθμός δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Συνεχίζουμε όμως με τον ίδιο στόχο, που είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα