ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Ολιβέιρα στην κορυφή και Αλμπάνη αριστερά η Ένωση στο ντέρμπι (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Ολιβέιρα στην κορυφή και Αλμπάνη αριστερά η Ένωση στο ντέρμπι (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει με 4-2-3-1 την Ένωση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ολιβέιρα στην κορυφή και Αλμπάνης αριστερά, στον πάγκο ο Ανσαριφάρντ.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς της ΑΕΚ ξεκινάει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας με τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Βασιλαντωνόπουλο διατηρείται. Στη μεσαία γραμμή επιλέγεται ο Σιμάνσκι αντί του Κρίστιτσιτς μαζί με τον Γαλανόπουλο, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα δύο άκρα της επίθεσης ο Αλμπάνης από τα αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία από τα δεξιά και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Ο Ανσαριφάρντ μένει στον πάγκο, μαζί με τους Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδη, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Κοσίδη και Μαχαίρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα