Ολυμπιακός - Αστέρας: Αναγκαστική αλλαγή ο Αβραάμ στο 22', έμειναν με δύο στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» (vid)

Ολυμπιακός - Αστέρας: Αναγκαστική αλλαγή ο Αβραάμ στο 22', έμειναν με δύο στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός - Αστέρας: Αναγκαστική αλλαγή ο Αβραάμ στο 22', έμειναν με δύο στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» (vid)

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Αστέρας και στο 22' αντικαταστάθηκε από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Μένουν με δύο στόπερ οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα, για την 5η αγωνιστική των play off της Super League Interwetten. Στο 21', ωστόσο, ένιωσε ενοχλήσεις και στο 22' αντικαταστάθηκε από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Αβραάμ επέστρεψε από τραυματισμό προ ημερών και έπαιξε βασικός στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Πέδρο Μαρτίνς, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Κυριακή (25/4, 19.30) με την ΑΕΚ στο Φάληρο για την 6η αγωνιστική των play off, τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ακολουθήσει ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο στόπερ υγιείς, τον Σωκράτη και τον Σεμέδο (ο Μαρτίνς, βέβαια, έχει δοκιμάσει ως στόπερ σε άλλα παιχνίδια και τους Εμβιλά - Χολέμπας). Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι τις επόμενες μέρες ο Αβραάμ, αλλά και ο Μπα που ταλαιπωρείται με τη μέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός – Αστέρας: Εξαιρετική ενέργεια και δοκάρι από Ριέρα (vid)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Οι δύο μεγάλες επεμβάσεις του Τσιφτσή σε Χασάν και Κάιπερς (vids)

Ολυμπιακός: Ο Σα έμεινε εκτός της 20άδας του Μαρτίνς με τον Αστέρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα