ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός στην ΠΑΕ για την στάση της αστυνομίας

ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός στην ΠΑΕ για την στάση της αστυνομίας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός στην ΠΑΕ για την στάση της αστυνομίας
Οι «ασπρόμαυροι» ζητούν να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για τις εστίες έντασης και τις απρόκλητες επιθέσεις που δέχθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ από δυνάμεις των ΜΑΤ το βράδυ της Τρίτης (20/4 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ένταση που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης (20/4) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεων των ΜΑΤ έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για «αυθαίρετες και απρόκλητες επιθέσεις», που δέχθηκαν οι φίλοι της ομάδας, που συμμετείχαν στην ειρηνική μηχανοκίνητη πορεία εορτασμού των 95ων γενεθλίων, από δυνάμεις των ΜΑΤ μπροστά από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

Κατά την αποχώρηση τους από το σημείο οι οπαδοί του «Δικεφάλου» είδαν μια διμοιρία των ΜΑΤ να τους φράζει το δρόμο επί της Κ. Καραμανλή, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα εστία έντασης.

Για τα δύο περιστατικά ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει, ήδη, ζητήσει να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα