Άρης: «Ντόπες» από τους οπαδούς στην ομάδα

Gazzetta team
Άρης: «Ντόπες» από τους οπαδούς στην ομάδα

bet365

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας κι ενόψει του ντέρμπι (21/4, 19:30) με τον ΠΑΟΚ.
Μη έχοντας τη δυνατότητα παρουσίας στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» και άμεσης στήριξης των προσπαθειών της ομάδας, οι οπαδοί του Άρη έκαναν αυτό που είχαν πράξει και πριν από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (18/4) με τον Παναθηναϊκό. Μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης» και καθώς η αποστολή ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι (21/4) με τον ΠΑΟΚ. Φωνάζοντας συνθήματα, ανάβοντας πυρσούς, σε μια προσπάθειά τους να «ντοπάρουν» τους παίκτες του Άκη Μάντζιου ενόψει του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική των Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα