Λαλά: «Όταν κάποιες φορές δεν παίζω, επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου»

Λαλά: «Όταν κάποιες φορές δεν παίζω, επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου»

Δημήτρης Σαμόλης
Λαλά: «Όταν κάποιες φορές δεν παίζω, επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου»

bet365

Ο Κένι Λαλά υποστήριξε ότι έχει έρθει στον Ολυμπιακό για να δείξει την αξία του, δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής και ότι απλά επηρεάζεται κάποιες φορές η αυτοπεποίθησή του όταν δεν αγωνίζεται.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Κένι Λαλά μίλησε στη Nova για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, για την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και το αν έχει δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, αλλά και για το 3-4-3 που θεωρεί πως του ταιριάζει.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε μια ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει και η ήττα αυτή μόνο κακό μας έκανε. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες την Τετάρτη».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί και αν έχει δυσκολευτεί στην προσαρμογή:

«Ελπίζω να γίνει. Έχω έρθει για να δείξω τι είμαι ικανός να προσφέρω. Το κάνω καθημερινά και περιμένω την ευκαιρία μου. Δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής, με έχουν βοηθήσει όλοι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και όταν δεν συμβαίνει αυτό κάποιες φορές επηρεάζεται η αυτοπεποίθησή μου. Κάνω τα πάντα για να αποδεικνύω συνεχώς την αξία μου. Θέλω να παίξω, θέλω να έχω χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά θα ξεπεραστούν γιατί δεν αποτελούν στην πραγματικότητα πρόβλημα προσαρμογής».

Για το 3-4-3:

«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να με βοηθήσει βάσει χαρακτηριστικών, αλλά στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος και ικανός να αντεπεξέλθεις σε κάθε σύστημα. Είναι αλήθεια πως το 3-4-3 μου ταιριάζει».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Γαλλία:

«Έχουμε ακόμη να δούμε πολλά, αλλά η Λιλ έχει κάνει καλή πορεία και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω μια ποτίμηση στη Λιλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύπελλο: Πλάνο για Μεγάλη Τετάρτη για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ και Μεγάλη Πέμπτη το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Με Σεμέδο και Χασάν κόντρα στον Αστέρα ο Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα