Χιμένεθ: «Πολύ σημαντικό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό επέλεξα τον Ολιβέιρα στα αριστερά» (vid)

Χιμένεθ: «Πολύ σημαντικό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό επέλεξα τον Ολιβέιρα στα αριστερά» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Πολύ σημαντικό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό επέλεξα τον Ολιβέιρα στα αριστερά» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη NOVA:

Για το πως είναι η ΑΕΚ και για τον μικρό χρόνο που είχε να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι η δεύτερη μέρα αποκατάστασης για τους παίκτες. Έχουμε στη διάθεσή μας 18 παίκτες, να δούμε πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές που είχαν χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολο. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν νικάει στα ντέρμπι: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι να ξεκουραστούν οι παίκτες μου για να δω ποιους θα έχω στη διάθεσή μου. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι, σημαντικό για τον σύλλογο και για μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το 4-2-3-1 με τον Ολιβέιρα ως αριστερό εξτρέμ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή και αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει ξανά: «Είτε είναι ο Νέλσον είτε άλλος που η φυσική του θέση δεν είναι αριστερά, εγώ δεν περιμένω να κάνει την κίνηση ενός κλασικού εξτρέμ. Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας κεντρικός επιθετικός. Περιμένω τις κινήσεις ενός κεντρικού επιθετικού. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια άλλη επιλογή, ωστόσο ο Τάνκοβιτς είναι τραυματίας, για τον Αλμπάνη υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, οπότε επιλέξαμε τον Νέλσον Ολιβέιρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα