ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία κρατάει κλειστά τα χαρτιά του

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία κρατάει κλειστά τα χαρτιά του

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Γκαρσία δεν γνωστοποίησε την 20άδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος της προπόνησης, αποφάσισε να μη κάνει γνωστή την αποστολή και τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να είναι έτοιμοι για το επικείμενο παιχνίδι καταναλώθηκε κυρίως στην τακτική προσέγγιση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, ακολούθησε rondo και… μαθήματα τακτικής. Στο φινάλε οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μειώθηκε καθώς ο Νίνα Νινούα προπονήθηκε με τους υπόλοιπους. Ο Σίντζι Καγκάβα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε ζέσταμα με τους συμπαίκτες του και μετά συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα