Ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ αρχίζει να πείθει ότι αξίζει πολλά…

Ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ αρχίζει να πείθει ότι αξίζει πολλά…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ αρχίζει να πείθει ότι αξίζει πολλά…

bet365

Ο Ράχμαν Μπάμπα ξεκίνησε σε πέμπτο σερί παιχνίδι βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κάτι που είχε να συμβεί δύο ολόκληρα χρόνια! Ο Γκανέζος ανεβαίνει και στην Τούμπα σκέφτονται για το μέλλον του.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει, εδώ και καιρό, δίαυλο επικοινωνίας με την Τσέλσι για την παραμονή του Ράχμαν Μπάμπα και μετά το καλοκαίρι. Πώς θα γίνει αυτό; Είτε με επέκταση του δανεισμού του (πριν έρθει στην Ελλάδα υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023), είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ αρχίζει να πείθει με τις εμφανίσεις του, ο Πάμπλο Γκαρσία του εμπιστεύτηκε για πέμπτο σερί παιχνίδι φανέλα βασικού, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είχε εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο και από πάνω του απλωνόταν ένα πελώριο πέπλο μυστηρίου.

Έχοντας μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Μπάμπα χρειάστηκε χρόνο για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να έχει πατήσει, πλέον, στο γήπεδο για 986 λεπτά, όταν πέρσι είχε παίξει για μόλις 199 λεπτά με τη φανέλα της Μαγιόρκα, ενώ στην πιο γεμάτη σεζόν της τελευταίας πενταετίας, το 2018-19, είχε αγωνιστεί σε 1292 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Ο… Αλή Μπαμπά του ΠΑΟΚ! (pics, vids)

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED