Γρηγορίου: «Άδικο το αποτέλεσμα, αλλά ο βαθμός μπορεί να μας φανεί χρήσιμος»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Άδικο το αποτέλεσμα, αλλά ο βαθμός μπορεί να μας φανεί χρήσιμος»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας θεωρεί πως η ομάδα του θα έπρεπε να επικρατήσει της ΑΕΛ, ωστόσο εκτιμά πως και ο ένας βαθμός μπορεί άμεσα να φανεί χρήσιμος για την παραμονή.

Όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη NOVA:

«Το παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά σε εμάς. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Με την εμφατική εμφάνιση του πρώτου μέρους θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα και δύο τέρματα. Στο δεύτερο ισορρόπησε κάπως η κατάσταση, με πολλές αλλαγές στους σχηματισμούς και από τις δύο ομάδες. Σαν συνολική εικόνα, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι ένας σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια που κάνουμε, να τελειώνουμε με την παραμονή μετά από τέτοιο Γολγοθά. Ο συγκεκριμένος βαθμός μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμος στο άμεσο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα