Ανάλυση Wyscout: Ο Κάιπερς σε 15 λεπτά έκανε ότι δεν είδαμε από τους άλλους επιθετικογενείς του Ολυμπιακού (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Ο Κάιπερς σε 15 λεπτά έκανε ότι δεν είδαμε από τους άλλους επιθετικογενείς του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Η στατιστική ανάγνωση των προσόντων του Ούγκο Κάιπερς μας δείχνει έναν παίκτη που στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα.
Ο Βέλγος επιθετικός δεν είναι ένας παίκτης για να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό όμως τη διάθεση, το κίνητρο και τη φιλοδοξία να πετύχει τα έχει. Ο Ούγκο Κάιπερς λοιπόν στα 15 λεπτά που μπήκε στο ματς της Τούμπας έκανε από στατιστικής πλευράς και όχι μόνο - όπως παρατηρούμε από την κορυφαία πλατφόρμα Wyscout - ότι δεν έκαναν οι άλλοι επιθετικογενείς παίκτες των Πειραιωτών ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Έχοντας ένα ποσοστό 67% στο σύνολο των ενεργειών του (6 στις 9) είχε δύο τρομερά στατιστικά. Είχε 4/4 πάσες (ακρίβεια 100%), 2/2 κερδισμένες μονομαχίες (επίσης 100%) και 2/2 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.
Πηγή Wyscout: Οι πάσες του Κάιπερς με ΠΑΟΚ
Είναι το παιχνίδι με την καλύτερη εικόνα του σε σύνολο ενεργειών με τα χρώματα του Ολυμπιακού εάν εστιάσουμε στο ποσοστό του. Το αμέσως καλύτερό του παιχνίδι σε αυτόν τον τομέα θα το βρούμε στο φιλικό με τον Ατρόμητο με ένα 62% σε 18 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο. Σε επίσημα ματς έχει μόνο το 59% (ποσοστό σε σύνολο ενεργειών) με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.
Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Κάιπερς ήταν μέσα και σε μία μεγάλη φάση. Στο 89' όπου βρήκε τη μπάλα στον αέρα και έδιωξε ο Πασχαλάκης μετά από μπαλιά του Χολέμπας. Μπορεί λοιπόν ο Κάιπερς να μην σκόραρε αλλά τα περισσότερα πράγματα τα έκανε σωστά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή Wyscout: Οι μονομαχίες του Κάιπερς με τον ΠΑΟΚ
Ο 24χρονος Κάιπερς είναι ένας παίκτης με καλή σωματοδομή. Με ύψος 1.85 μέτρα φέτος έχει 12 ματς. Σε αυτά στον Ολυμπιακό έχει 2 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα