ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στα Σπάτα (pics & vid)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στα Σπάτα (pics & vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στα Σπάτα (pics & vid)

bet365

H AEK προχωρά με γοργούς ρυθμούς τόσο την κατασκευή του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και αυτή του νέου γηπέδου στα Σπάτα.

Το μεγάλο πρότζεκτ αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκά πρότυπα προχωρά με αμείωτους ρυθμούς. Οι εγκαταστάσεις της Ένωσης αναδιαμορφώνονται μαζί με την ανέγερση του νέου «σπιτιού» της ομάδας και έγιναν γνωστές οι νεότερες εργασίες που έλαβαν χώρα.

Συγκεκριμένα σήμερα (19/04) ξεκίνησε η διαδικασία καθαρισμού του χώρου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η διαμόρφωσή του και μετά θα φτάσει στο σημείο χώμα προκειμένου να ανέβει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει η σπορά του χόρτου. Αυτή τη στιγμή πάντως οδεύει η ολοκλήρωση της δεύτερης κερκίδας και στόχος είναι να το βοηθητικό γήπεδο των Σπάτων να έχει αρχική χωρητικότητα τουλάχιστον 3.000.

Το συνολικό έργο με την ολοκλήρωση των κερκίδων και αποδυτηρίων και εσωτερικών χώρων υπολογίζεται στα τέλη καλοκαιριού (Ιούλιο με Αύγουστο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα