ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Ζίβκοβιτς

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού έφυγε με ενοχλήσεις από το γήπεδο, αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ενόψει της συνέχειας στα πλέι οφ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Ολυμπιακού στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας.

Έχοντας βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-0, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδα όταν στο 69ο λεπτό, ξάπλωσε στο έδαφος πιάνοντας την αριστερή του γάμπα και δείχνοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Η αλλαγή με τον Τζόλη έμοιαζε να είναι αναγκαστική, ωστόσο τα νέα είναι καθησυχαστικά ενόψει της συνέχειας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάνουν λόγο για χτύπημα που δεν εμπνέει ανησυχία, με την κατάσταση του Σέρβου ποδοσφαιριστή να δείχνει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα