Κούγιας VS Λαμία: Οι «ξυλοκόποι» και τα «παλτά του Γρηγορίου»

Gazzetta team
Κούγιας VS Λαμία: Οι «ξυλοκόποι» και τα «παλτά του Γρηγορίου»

bet365

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ δεν έχει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον! Το background έντονο και το gazzetta.gr θυμίζει όλα όσα ειπώθηκαν κατά καιρούς από τον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί» κατά της Λαμίας, του ιδιοκτήτη της Πανουργιά Παπαιωάννου, αλλά και του Μιχάλη Γρηγορίου!
Ιδιαίτερο θα είναι το αποψινό (19/4) παιχνίδι του «Αθανάσιος Διάκος», όπου η Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, όχι μόνο γιατί το βαθμολογικό διακύβευμα είναι μεγάλο αλλά επειδή υπάρχει μπόλικο... background.
Εδώ και χρόνια μεταξύ των 2 ομάδων έχουν «ανταλλαχθεί» αρκετές ανακοινώσεις και υπήρξαν δεκάδες εκατέρωθεν ειρωνικές ή καυστικές δηλώσεις, όμως η κόντρα τους «κορυφώθηκε» από τα τέλη του 2020 και έπειτα. Αρχικά από τη στιγμή που ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης (μέχρι τον Νοέμβριο ήταν στον «βυσσινί» πάγκο), αλλά κυρίως λόγω της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 6 Φεβρουαρίου, η οποία και ορίστηκε μεταγενέστερα για τις 10 Μαρτίου (η Λαμία κέρδισε 2-1), με αφορμή τα δελτία των τότε φιλοξενουμένων που είχαν ανακληθεί.
Λόγω των παραπάνω «δεδομένων» ο Αλέξης Κούγιας, ισχυρός άνδρας της Λάρισας, έχει επιδοθεί από τις αρχές του 2021 σε ένα απίστευτο ντεμαράζ τοποθετήσεων τόσο κατά της Λαμίας και του ιδιοκτήτη της Πανουργιά Παπαϊωάννου, όσο και κατά πάντων στον σύλλογο.
Για όσους θυμούνται η επίσκεψή του στο ΔΑΚ εκείνο το απόγευμα της 10ης Μαρτίου συνοδεύτηκε από ένταση, ενώ με (νέες) ανακοινώσεις του απειλούσε με μηνύσεις.
Σε μερικές ώρες (ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30) θα βρεθεί στον ίδιο χώρο για ένα παιχνίδι που θεωρείται κομβικό για το μέλλον των «βυσσινί» στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που χάρις στο ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων που πήραν στη Γρηγορίου-εποχή, εδραιώθηκαν σε απόσταση ασφαλείας από την ουρά.
Ας θυμηθούμε τι έχει... πει, τα όσα δημοσιεύονται για να ακριβολογούμε, το 2021 ο Αλέξης Κούγιας για Λαμία, Παπαϊωάννου, Γρηγορίου και όχι μόνο, ώστε να αποτυπωθεί το τι περιμένουμε να δούμε ως «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης.
Πρόκειται για δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί», ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ για την ιστορία ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» έχει στο παρελθόν πάρει τα «ηνία» της Λαμίας.
ΚΟΥΓΙΑΣ vs ΛΑΜΙΑ
12/03/21: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, όπως έχει ανάγκη την ΑΕΚ, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, όπως έχει ανάγκη την ΑΕΛ και φύγουν από το ποδόσφαιρό μας οι ομάδες σφραγίδες. Παίζαμε με την Λαμία και νόμιζα ότι παίζαμε ντέρμπι Άρης Πετρούπολης- Ολυμπιακός Λιοσίων στο παλιό γήπεδο των Λιοσίων με αυτά τα αποδυτήρια. Αυτό ένιωσα. Ένα γήπεδο με τριτοκοσμικά αποδυτήρια, αίθουσες τύπου, ακόμα και οι εξέδρες και τα καθίσματα με την εικόνα των πολυκατοικιών με τα πλυσταριά απέναντι. Που να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο;».
10/03/2021: «Αυτόν τον αλήτη τον χοντρό από τον πάγκο της Λαμίας που κάνει χειρονομίες και βρίζει οικογένειες, μισό μέτρο από τον Ζαχαριάδη και του λέει πόσα λεπτά να κρατήσει καθυστέρηση και γιατί δεν το έληξε ο διαιτητής πριν το κόρνερ και ο Ζαχαριάδης του δικαιολογείται λες και είναι υπάλληλος του, εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει όπως έχω ζητήσει, θα μηνύσω τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος».
10/03/2021: «Για να δώσει την δυνατότητα στους ξυλοκόπους της Λαμίας να μας βάζουν στην περιοχή μας. Είναι η χειρότερη ομάδα».
15/02/2021: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και αυτά τα σκουπίδια που έχουμε απέναντι μας και φτιάχνουν βρωμιές τύπου Λαμίας, θα τα συντρίψουμε».
12/02/2021: «Και έρχονται αυτοί, που είναι στο ποδόσφαιρο 5 χρόνια και κάθε χρόνο φεύγουν, να με αποκαλέσουν κακοπληρωτή και μπαταχτσή, όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους μου οφείλει 10.000 ευρώ αμοιβή για την υπόθεση Φατιόν, που υποστηρίξαμε και φέραμε σε αίσιο πέρας με τον εξαίρετο συνάδελφο Λαμίας και κανονικό τους νομικό σύμβουλο κ. Κατσαντώνη».
08/02/2021: «Είναι ευνοημένη από την παράγκα η Λαμία, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει στενές σχέσεις όπως έχετε δει με τις διαιτησίες και πως ανέβηκε η Λαμία για να μείνει έξω ο Άρης, και η οποία είναι το δεξί χέρι της ΑΕΚ ποδοσφαιρικά».
01/02/2021: «Και τα δύο παιχνίδια Καλαμάτα – ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδας 3-0 και το ΑΕΛ – Λαμία για το πρωτάθλημα 0-3, όπου και στα δύο η ΑΕΛ ήταν φαβορί για να κερδίσει και στο δεύτερο για να αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, δεν ήταν καθαρά. Όπως όλοι γνωρίζουν, ο τότε προπονητής στην Καλαμάτα κατέβασε μία αλλόκοτη ενδεκάδα και στο ΑΕΛ – Λαμία, οι επιλογές όλες ήταν προβληματικές και οι επιλογές τακτικής και η αντικατάσταση του καλύτερού μας παίκτη εκείνη την ημέρα Milosavljevic, δημιουργούν πολλούς προβληματισμούς».
11/01/2021: «Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα που εμφανίστηκαν σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτίστηκαν με διάφορα 'έργα' είναι ότι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου».
ΚΟΥΓΙΑΣ vs ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
19/02/2021: «Καθαρότερε και εντιμότερε ιδιοκτήτη ομάδας Super League, όταν αναφέρεσαι σε εμένα και με ονομάζεις μπαταχτσή, κακοπληρωτή, δικομανή, μυθομανή και περίεργο, ελπίζω η παιδεία σου, να σου επιτρέπει να καταλαβαίνεις πόσο συκοφαντικό είναι αυτό που είπες για ένα επιστήμονα, οικογενειάρχη και ιδιοκτήτη ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων επί 40 χρόνια».
16/02/2021: «Όσο για τα ειρωνικά γελάκια του Πανουργιά, του υπόσχομαι ότι θα του κοπούν την Πέμπτη».
08/02/2021: «Πανουργιά μετά τρέχα να σε σώσει η Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας».
08/02/2021: «Ο Πανουργιάς μάλλον έχει συνηθίσει στα ερασιτεχνικά».
ΚΟΥΓΙΑΣ vs ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
12/04/2021: «Η ΑΕΛ μετεβλήθη σε Μπαρτσελόνα γιατί έδιωξα τον Γρηγορίου, τον Γεωργιάδη και όλα τα παλτά και τα εργαλεία που μας έφεραν τον Γενάρη του 2020 και τον Ιούλιο του 2020 και τα οποία χρυσοπλήρωσα και εξόφλησα για να φύγουν».
10/03/2021: «Ο Ντέλετιτς και ο Γρηγορίου να παρακαλάνε να μην βρεθούμε οπουδήποτε ξανά μαζί»
26/01/2021: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και πληρώνουμε ένα πολύ κακό προπονητή και ένα πολύ κακό χαρακτήρα, τον Γρηγορίου ο οποίος μας διέλυσε».
25/01/2021: «Φαίνεται πως είχε συμφωνήσει ήδη με τη Λαμία, για αυτό και ανέβαλε το παιχνίδι τότε που η Λαμία ήταν αδύναμη και αμέσως μετά έκανε συγκλονιστικά πράγματα, για να μην μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια».
11/01/2021: «Είδα με πολύ αγωνία!! το παιχνίδι Λαμία – ΑΕΚ. Ειλικρινά γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού, ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο και δεν πάτησαν την περιοχή, το μεγάλο γέλιο έγινε όταν έβαλε τον Deletic για να ισοφαρίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα