Μουνάφο: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, να τα δίνουμε όλα ως το τέλος» (vid)

Gazzetta team
Μουνάφο: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, να τα δίνουμε όλα ως το τέλος» (vid)

bet365

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τις 200 συμμετοχές του με τους Αρκάδες, για την προσπάθεια στην ήττα από την ΑΕΚ και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Μουνάφο στη NOVA:

Για τις 200 συμμετοχές του με τον Αστέρα και για την ήττα: «Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες με τις οποίες έχω συμμετοχές στην Ελλάδα και μακάρι να έχω και συνέχεια. Κάναμε ένα ωραίο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Δεν μπήκαμε πολύ καλά, μετά ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι που του έμεινε περισσότερο στις 200 συμμετοχές του με τον Αστέρα: «Ήταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ με την οποία βγήκαμε στην Ευρώπη. Στον Αστέρα αυτό είναι ένα κίνητρο, είναι κάτι που δεν είναι εύκολο πλέον, αλλά προσπαθούμε».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα για νίκες και να δουλεύουμε σωστά για να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα