Δεληζήσης: «Αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω στον Μάνο»

Δεληζήσης: «Αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω στον Μάνο»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω στον Μάνο»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης άπλωσε ασπίδα προστασίας στον Δημήτρη Μάνο, έπλεξε το εγκώμιο του Βεροιώτη επιθετικού και στάθηκε στην προσφορά του στην ομάδα.

Ο Γιώργος Δεληζήσης είχε να πει πολλά μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, ειδικά για τον Δημήτρη Μάνο. «Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις πέναλτι σε κρίσιμο σημείο. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να εμψυχώσουμε τον Μάνο και ήταν ευχάριστο ότι δεν τον πήρε από κάτω. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πώς νιώθει ένας παίκτης όταν χάνει πέναλτι. Αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό όλοι θα τα έβαλαν με τον Δημήτρη και δεν θα ήταν δίκαιο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και πίστη στο 100%. Το πέναλτι ήταν πολύ καλά εκτελεσμένο αλλά αντί για δοκάρια και μέσα, πήγε δοκάρι κι έξω. Όλοι χάνουν πέναλτι. Ο Δημήτρης δίνει και την ψυχή του για την ομάδα», είπε στα κανάλια Novasports.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι υποστήριξε ότι… «ήταν σημαντικό και για τους δύο. Για τον Παναθηναϊκό ήταν ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Έχουμε αγωνιστικές μπροστά μας, αλλά αν χάναμε ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε για τα καλά στη διεκδίκηση θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Αποκτούμε διαφορά οκτώ βαθμών αλλά δεν επαναπαυόμαστε».

Αναφέρθηκε και στην εικόνα που είχε παρουσιάσει η ομάδα στους δύο προηγούμενους αγώνες. «Καταρχήν δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτε. Η ομάδα είναι δίκαια στη θέση που βρίσκεται. Δεν ξεκινήσαμε καλά τα Playoffs, στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα», είπε και κατέληξε για το παιχνίδι. «Θεωρώ ότι μας βοήθησε πολύ η αποβολή του Μαουρίσιο γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε πιο δυνατά. Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ έτσι όπως παίζαμε. Μετά χάσαμε και το πέναλτι. Έτσι όμως όπως παρουσιαστήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ότι το πιστεύαμε σαν ομάδα, αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια. Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό και δεν θα έπρεπε να βρεθούμε πίσω στο σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα