Εθνική: Ο Φαν'τ Σχιπ για ψάρεμα στην Ολλανδία και οι βοηθοί του στη Λεωφόρο (pics & vid)

Gazzetta team
Εθνική: Ο Φαν'τ Σχιπ για ψάρεμα στην Ολλανδία και οι βοηθοί του στη Λεωφόρο (pics & vid)

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε Insta Stories από ψάρεμα στην πατρίδα του, με τους βοηθούς του πάντως να δίνουν το παρών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από ψάρεμα στην πατρίδα του, την Ολλανδία. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από το Φρίσλαντ, που είναι είναι επαρχία στα βόρεια της Ολλανδίας. Από το 1997 και μετά επίσημο όνομά της έμεινε μόνο το Φριζικό «Φρίσλαν» αλλά το ολλανδικό «Φρίσλαντ» παραμένει η πλέον γνωστή ονομασία της.
Πάντως οι Βίντερ και Βαλκάνης, οι δύο συνεργάτες του Ολλανδού τεχνικού της Εθνικής μας ομάδας, βρέθηκαν στο Παναθηναϊκός - Άρης. Και αυτό για να δουν από κοντά Έλληνες παίκτες που είτε είναι ήδη στα άμεσα πλάνα της Εθνικής είτε μπορεί να μπουν για τα καλά στο... μικροσκόπιο του επιτελείου της για μελλοντικές κλήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα