Μήπως ο Ατρόμητος «φτιάχνει» (τελικά) φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται; (vids)

Μήπως ο Ατρόμητος «φτιάχνει» (τελικά) φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται; (vids)

Gazzetta team
Μήπως ο Ατρόμητος «φτιάχνει» (τελικά) φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται; (vids)

bet365

Η ομάδα του Περιστερίου βρήκε μόλις 1 φορά δίχτυα με ΟΦΗ και ΑΕΛ, αλλά είχε δοκάρι, μίνιμουμ 4 «καθαρές» ευκαιρίες, ενώ 2 της γκολ ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ, το ένα για χιλιοστά
Εξαλλα πανηγυρίστηκε στον Ατρόμητο η ισοπαλία (1-1) στο Ηράκλειο, όχι τόσο σαν αποτέλεσμα αλλά κυρίως με αφορμή την εξέλιξη της αναμέτρησης και τα όσα είχαν προηγηθεί. Η ήττα (1-0) από την ΑΕΛ έβαλε την ομάδα στην πίεση και ο τρόπος που δεν έχασαν κόντρα στον ΟΦΗ όταν και ισοφάρισαν στα «χασομέρια», τους έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν και τα 3 ματς που απομένουν.
Αν όμως «απομονώσουμε» τα δύο τελευταία του παιχνίδια θα δούμε πως στην «εξίσωσή» του παιχνιδιού του έχει μπει ο παράγοντας «δυστοκία». Σε αμφότερα ο Σάββας Παντελίδης έκανε λόγο για ατυχία και εφόσον μπούμε στην διαδικασία να τα... προσέξουμε, θα δούμε πως στα 207' που κράτησαν (180' η κανονική τους διάρκεια, 13' οι καθυστερήσεις με ΑΕΛ, 14' με ΟΦΗ) o Aτρόμητος βρήκε μία φορά δίχτυα (Χριστοδουλόπουλος), είχε ένα δοκάρι (Μανούσος), απώλεσε 4 κλασικές ευκαιρίες εκ των οποίων τις 3 έβγαλαν (έχει τη σημασία του αυτό) οι αντίπαλοι γκολκίπερ (Ναγκί, Βάτερμαν αντίστοιχα) και 2 του γκολ (Μανούσος, Μουνίθ) ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ, το ένα για χιλιοστά.
Αθροιστικά έβγαλε 16 τελικές εκ των οποίων οι 8 ήταν on taget (δεν υπολογίζονται εκείνες στα τέρματα που δεν μέτρησαν).
Με την ΑΕΛ όπου έμεινε «άσφαιρος», ξέχωρα ότι η εστία του παραβιάστηκε ύστερα από ένα ατομικό λάθος του Μανδά (συμβαίνουν και αυτά), θα μπορούσε να σκοράρει, αναφερόμαστε σε «καθαρές» φάσεις, με...
*Τον Σόλομον στο 21' (σουτ/πλασέ μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ).
*Τον Γκάλο στο 38' (σουτ έξω από την περιοχή, σε κόρνερ ο Νάγκι).
*Τον Μανούσο στο 45'+2' (κεφαλιά, η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι).
*Τον Μανούσο στο 52' (προβολή σε εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, έδιωξε ο Νάγκι).
*Τον Γκάλο στο 90'+1' (από καλή θέση μέσα στην περιοχή, δεν έκανε ούτε πλασέ ούτε πάσα),.
Μάλιστα βρήκε δίχτυα με τον Μανούσο στο 60', αλλά ο σκόρερ του ήταν εκτεθειμένος.
Με τον ΟΦΗ όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Ντε Γκούζμαν και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, θα μπορούσε να είχε βρει και άλλα γκολ με...
*Τον Γιακουμάκη στο 16' (κοντινή προβολή, ο Βάτερμαν εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ).
*Τον Γκαλβάο επίσης στο 16' (κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Βάτερμαν απέκρουσε).
*Τον Εντομβόνγκι στο 90'+1' (κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, δεν ήταν δυνατή, μπλόκαρε εύκολα ο Βάτερμαν).
Μάλιστα σκόραρε με τον Μουνίθ στο 44', αλλά μετά από εξέταση VAR ακυρώθηκε το γκολ του για οφ σάιντ του Μανούσου στην αρχή της φάσης.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν πως ο Ατρόμητος «παράγει» ευκαιρίες, όμως «πληγώνεται» από την τελική προσπάθεια, αλλά και την παρουσία των αντίπαλων γκολκίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα