Παναθηναϊκός: Με Νιάς στην άμυνα και Σανκαρέ στα χαφ

Παναθηναϊκός: Με Νιάς στην άμυνα και Σανκαρέ στα χαφ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Νιάς στην άμυνα και Σανκαρέ στα χαφ

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται όπως αναμενόταν απέναντι στον Άρη στην Λεωφόρο, με τον Νιάς να παίρνει θέση στα στόπερ λόγω των απουσιών και τον Σανκαρέ να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στην επιστροφή του από τραυματισμό. Ο Αϊτόρ παίρνει τη θέση του Χατζηγιοβάνη.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη στην 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League Interwetten και ο Λάζλο Μπόλονι βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Νιάς για τις απουσίες που αντιμετωπίζει στην άμυνα.

Ο τραυματίας Σένκεφελντ και ο τιμωρημένος Πούγγουρας αναγκάζουν τον Σεχ Νιάς να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βέλεθ, με τους Μολό και Χουάνκαρ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και φυσικά τον Διούδη στα γκολπόστ.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος, ενώ, ο Βιγιαφάνιες θα βοηθήσει τον Αϊτόρ και τον Μακέντα στην επίθεση.

Ο Σανκαρέ είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας ήττα από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 και επιστρέφει στα πλάνα του Μπόλονι, ο Αλεξανδρόπουλος επανέρχεται στην 11άδα αφού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε χρησιμοποιηθεί με αλλαγή από τον πάγκο, ενώ, ο Αϊτόρ νίκησε τον Ενγκμπακοτό για τη θέση του Χατζηγιοβάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θ' απουσιάσει σίγουρα και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στον πάγκο: Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOARIS #lineup #slgr #slgrinterwetten #playoff

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα