Οι Αβραάμ και Σωκράτης έχουν συνυπάρξει 17 φορές στην Εθνική αλλά θα παίξουν πρώτη φορά μαζί στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Οι Αβραάμ και Σωκράτης έχουν συνυπάρξει 17 φορές στην Εθνική αλλά θα παίξουν πρώτη φορά μαζί στον Ολυμπιακό

bet365

Οι δύο Έλληνες στόπερ του Ολυμπιακού έχουν παίξει μαζί στην Εθνική συνολικά 17 φορές στο παρελθόν, έχοντας μόνο 3 ήττες σε αυτούς τους αγώνες όμως στον Ολυμπιακό θα συνυπάρξουν πρώτη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο 36χρονος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού σύμφωνα με δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι βασικός στην Τούμπα απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ είτε ο σχηματισμός είναι στο 3-4-3 είτε είναι στο 4-3-3. Έχει όμως το ενδιαφέρον να δούμε το πόσες φορές έχει βρεθεί στην ίδια 11άδα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επίσης πρόκειται να είναι στην αρχική διάταξη των Πειραιωτών.

Ουσιαστικά είναι πρώτη φορά που θα είναι συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Στην Εθνική ωστόσο έχουν παίξει μαζί 17 φορές. Από την άλλη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπήρξε συμπαίκτης με τον Χολέμπας και σε Ολυμπιακό και σε Εθνική έχοντας παίξει μαζί του σε 76 παιχνίδια.
Σε αυτούς τους 17 αγώνες στην Εθνική Ελλάδας με Αβραάμ και Σωκράτη μαζί πάντως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μόνο τρεις ήττες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχε οκτώ νίκες και έξι ισοπαλίες. Ο Αβραάμ φέτος στον πειραϊκό σύλλογο έχει μόλις 5 ματς ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα αλλά στον Ολυμπιακό στο σύνολο έχει παίξει 198 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Οι παίκτες με τους οποίους έχει παίξει περισσότερες φορές μαζί στην καριέρα του ο Αβραάμ:

Με Τοροσίδη σε 3 ομάδες: 141 ματς
Με Νεμπεγλέρα σε 1 ομάδα: 105 ματς
Με Νικοπολίδη σε 1 ομάδα: 83 ματς
Με Μέλμπεργκ σε 1 ομάδα: 83 ματς
Με Μήτρογλου σε 2 ομάδες: 77 ματς
Με Χολέμπας σε 2 ομάδες: 76 ματς
Με Ντουντού Σεαρένσε σε 1 ομάδα: 74 ματς
Με Κολτσίδα σε 1 ομάδα: 74 ματς

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα