Άρης: «Ντόπες» από τους οπαδούς πριν την αναχώρηση για Αθήνα

Άρης: «Ντόπες» από τους οπαδούς πριν την αναχώρηση για Αθήνα

Gazzetta team
Άρης: «Ντόπες» από τους οπαδούς πριν την αναχώρηση για Αθήνα

bet365

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα ενόψει του αγώνα (184, 15:00) με τον Παναθηναϊκό για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τα μέλη της αποστολής του Άρη λίγο πριν την αναχώρηση τελευταίας για την Αθήνα. Στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου της ομάδας στη Νέο Ρύσιο, συγκεντρώθηκαν οπαδοί του Άρη και φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού (18/4) αγώνα. Αυτός δεν έχει οριακό χαρακτήρα, σίγουρα όμως πρόκειται για τους πιο κομβικούς της σεζόν καθώς σε περίπτωση νίκης ο Άρης θα αποσπαστεί οκτώ βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και θα βάλει τις βάσεις για; Την εξασφάλιση της κατάληψης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα