«Ελληνική Λύση»: «Πρόκληση ο ορισμός Στάβρεφ στην καρδιά της Μακεδονίας»!

Gazzetta team
«Ελληνική Λύση»: «Πρόκληση ο ορισμός Στάβρεφ στην καρδιά της Μακεδονίας»!

bet365

Για «ορισμό - πρόκληση που προκαλεί οργή και ερωτηματικά» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση» όσο αφορά τον διαιτητή Αλεξάνταρ Στάβρεφ που θα σφυρίξει την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
Η ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι της Τούμπας, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ όρισε τον Στάβρεφ από την Βόρεια Μακεδονία. Αυτός ο ορισμός προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος «Ελληνική Λύση» που με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:
«Στην κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στην πρωτεύουσα και καρδιά της Μακεδονίας, προκαλεί οργή και ερωτηματικά ο ορισμός του Σκοπιανού διαιτητή Αλεξάνταρ Στάβρεφ, με βοηθούς συμπατριώτες του. Μιλάμε για την απόλυτη πρόκληση από την κυβέρνηση της ΝΔ, που δείχνει ότι αποτελεί συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. ΝΤΡΟΠΗ!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα