Παναθηναϊκός: Πολύ δύσκολα ο Σένκεφελντ, δοκιμή με Σανκαρέ

Παναθηναϊκός: Πολύ δύσκολα ο Σένκεφελντ, δοκιμή με Σανκαρέ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πολύ δύσκολα ο Σένκεφελντ, δοκιμή με Σανκαρέ

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ έκανε θεραπεία και την Πέμπτη και έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει τον Άρη. Στα στόπερ ο Νιάς, καλύπτει το κενό ο Σανκαρέ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ως γνωστόν, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη αλλά πλέον οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Ο Ολλανδός στόπερ έκανε θεραπεία την Πέμπτη ενώ στον αντίποδα κανονικά προπονήθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Από την στιγμή που ο Σένκεφελντ δεν είναι διαθέσιμος και ο Πούγγουρας είναι τιμωρημένος από την αποβολή στο Φάληρο, τα κουκιά είναι μετρημένα για την ενδεκάδα. Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση τον Σεχ Νιάς δίπλα στον Φραν Βέλεθ και τον Γιουνούς Σανκαρέ στην μεσαία γραμμή. Οι υπόλοιποι ήταν οι... γνωστοί. Διούδης, Χουάνκαρ, Μόλο, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Η προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και τέλος διπλό στο μισό γήπεδο.

Η αυριανή προπόνηση είναι απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα