Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο»

Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ατρόμητο»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ότι το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο είναι το σημαντικότερο της χρονιάς και κάλεσε την ομάδα του να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπως έκανε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ κοντράρεται το Σάββατο (17/4, 15.00) με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out. Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, χαρακτήρισε το παιχνίδι ως το πιο σημαντικό της χρονιάς για την ομάδα του.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Όπως και η δική μας ομάδα. Μπερδεύτηκε όλη τη διάρκεια της σεζόν και βρέθηκε κι αυτός να παίζει τη χρονιά του. Μια ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά υστερεί πολύ στην ομαδικότητα. Θα το θεωρήσω το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρούμε το κουμπί, αυτό που είχαμε πάντα, την έδρα μας. Να την εκμεταλλευόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Μπορούμε να το κάνουμε, το δείξαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να είμαστε ενεργοί και να μην έχουμε την ίδια παθητικότητα που είχαμε με τον Απόλλωνα. Το κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν ξανάρχεται».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ PLAY OUT:

7. Βόλος 38
8. ΠΑΣ ΓΙάννινα 34
9. Λαμία 30
10. Απόλλων 30
11. Ατρόμητος 29
12. ΟΦΗ 24
13. ΑΕΛ 23
14. Παναιτωλικός 21

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2. Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Γκαργκαλατζίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα