Μάνατζερ Βέρντε: «Περιμένουμε τι θα γίνει στο τέλος για να τον αποκτήσει η Σπέτσια από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μάνατζερ Βέρντε: «Περιμένουμε τι θα γίνει στο τέλος για να τον αποκτήσει η Σπέτσια από την ΑΕΚ»

bet365

Ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν σκληρή στις διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια και περιμένει την παραμονή της ιταλικής ομάδας στη Serie A για να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς.

Ο Ντανιέλε Βέρντε τα πάει πολύ καλά με τη Σπέτσια, σκοράροντας επτά γκολ και έχοντας δύο ασίστ τη φετινή σεζόν. Η συμφωνία της ΑΕΚ με την ιταλική ομάδα ορίζει υποχρεωτική αγορά του από την ιταλική ομάδα έναντι 600.000 ευρώ το καλοκαίρι σε περίπτωση που η Σπέτσια μείνει στη Serie A, κάτι που ήταν γνωστό από πέρυσι.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο σήμερα σε αυτό, ενώ δηλώσεις έκανε στο Calciomercato και ο Λουίτζι Λάουρο, ο ατζέντης του Βέρντε, τονίζοντας πως περιμένει η Σπέτσια να κερδίσει την παραμονή για να ενεργοποιηθεί αυτή η συμφωνία με την ΑΕΚ.

«Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα. Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα