H συνέντευξη του Ποντένσε στο gazzetta.gr έκανε το γύρο των πορτογαλικών media

Gazzetta team
H συνέντευξη του Ποντένσε στο gazzetta.gr έκανε το γύρο των πορτογαλικών media

bet365

Η αποκλειστική συνέντευξη του Ντανιέλ Ποντένσε στο gazzetta.gr αναδημοσιεύτηκε στα μεγαλύτερα media του πορτογαλικού Τύπου και σε μερίδα του βρετανικού.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε άνοιξε την καρδιά στο gazzetta.gr μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (14/4). Ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Γουλβς μίλησε για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, τη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ, τη «γελοία» ήττα από τον ΠΑΟΚ, τις ώρες προτού φύγει για τους «λύκους», το όνειρο της Χρυσής Μπάλας και το μήνυμα... επιστροφής στο Λιμάνι!

Η συνέντευξη του Ίβηρα αναδημοσιεύτηκε από όλα τα μεγάλα media της πατρίδας του. Η A Bola, το Mais Futebol, η Record, η O Jogo, το Sapo αναδημοσίευσαν τις δηλώσεις του Ποντένσε για τη Σπόρτινγκ και την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών». Ο τίτλος των δημοσιευμάτων είναι ίδιος: «Το μόνο που ήθελα ήταν να πάω κάπου μακριά από τη Λισσαβώνα».

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης έχει περίοπτη θέση και στο βρετανικό Τύπο (Sport Witness, Birmingham Live). Ειδικά η σελίδα από το Μπέρμιγχαμ στέκεται στην ατάκα του Πορτογάλου όσον αφορά στις κριτικές με την απάντησή του να δίνεται μέσα από επτά λέξεις. Το «ας περιμένουν. Μόλις άρχισα...», στην αγγλική γλώσσα δηλαδή.

Δείτε αναλυτικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποντένσε: «Ολυμπιακέ σ' ευχαριστώ για όλα και είχαν δίκιο, έπρεπε να σκοράρω περισσότερο!»

Καρεμπέ: «Απέδωσε η δουλειά μου στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω "όχι" σε δουλειά στην Ισπανία»

Η «λάθος νύχτα» της Ευρώπης πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για τον Ολυμπιακό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα